Sertralin a ibalgin

Dobrý den, pro úzkostnou poruchu beru třetí týden 50mg Setralinu denně, občas i Lexaurin, poslední dobou mě hodně bolí hlava, paralen, ani opakovaně nezabere, mohu si vzít Ibalgin nebo Ibuprofen? Děkuji. Hezký den. Martina.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pokud použijete rozumné množství -jednotlivé tablety-není čeho se obávat.Paralen je dobrý lék bolesti,ale je zapotřebí správné dávkování-pro dospělého je to na 1 dávku 2 tbl najednou/1 tbl obsahuje 500mg,to je dávka pro dítě/.Pokud by bolesti hlavy dále trvaly,navětivte,prosím,lékaře,je zapotřebí ujasnit příčinu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x