Sex

Dobrý den, Už delší dobu mě trápí jeden problem a až do dnes sem nevěděl jak ho řešit. Dnes sem narazil na vaše stránky. Nevím jak se co nejpřesněji zeptat protože neznám uplně odborné výrazy ale zkusím to. Je mi 18 let a jsem zatím stále panic a proto mě tenhle problem doposud nemusel zajímat. Jako malý jsem byl na operaci s penisem a nevim jestli to ma s tím nějakou souvislost ale muj penis jde na žalud stahnou jen v nestopořenem stavu a když je stopořený tak už ne. Až než sem potkal přednedávnem osudovou partnerku nic se nedělo ale nyní když mě chce ručně uspokojit to občas bolí když kůží zatlačí až dolů a ptá se proč mi nejde vidět žalud. Nevím jak jí na to odpovědět protože to sám nevím. Bojím se že když dojde k sexu bude to nějaký problem a bud to bude bolet mě a nebo to prostě nepujde. Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano. Penis, erekce a sexuální praktiky by neměly bolet. Máte zřejmě fimózu, resp. parafimózu, v prvním případě nejde přetáhnout předkožka za žalud, v druhém ji nelze vrátit, různě se to kombinuje. Tento problém jste mohl mít už v časném dětství, tedy fimózu, tu zřejmě řešil operatér. Někdy se po období zvětšování penisu během růstu, zejména před a v pubertě obnoví. Navštivte urologa, Řešením je jednoduchý krátký výkon, po němž přestane erekce obtěžovat bolestí a masturbace i koitus budou možné zcela volně. dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: