Sex

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Se svým přítelem jsem měla první pohlavní styk. Jestli se tomu teda dá přímo takhle v našem případě říkat. Mazlili jsme se, navzájem masturbovali. Po sléze si nasadil kondom a jednou do mě vniknul, né uplně, jen lehce. Ale přerušila jsem to. Necítila jsem se na to ještě dostatečne pripravena. Potom si kondom sundal a pokračovali jsme v pettingu. Oba jsme byli nazí a mám strach z toho, že když jsme na sobe jen leželi a občas se o mojí pochvu otřel, aby se do mě nedostala preejakulační tekutina. Četla jsem si o tom na internetě články a pořádně ani vlastne nerozumím tomu, co to vlastně je. Ale i tak mám strach, protože pri masturobaní jsem na jeho penise cítila mastnou "tekutinu" a tak soudím, že podle mého nazoru, by to mohlo být ono. Ale nevím, jestli i při mazlení a občasnem střetnutí penisu s pochvou, by se dalo otehotnet. A taky bych ještě chtěla dodat, že jsem byla panna, ale při vniknutí do mě prsty, protrhl panenskou blánu. Při masturbovaní k vyvrcholení došlo na břicho, mimo dělohu. Je mi 15. A mám strach z toho, že bych mohla otěhotnet. Já mám pořád strach :-( .. Probehlo to tenhle víkend, z pátka na sobotu. A dnes, už od pondělka, mám lehké bolesti v pobříšku a bolí mě ledviny, citím i bolest v prsou a na pleti se mi udělalo pár pupínku a asi cca za 7 dní mám dostat menstruaci, takže si myslím, že by to mohlo být z toho, protože takové bolesti pred menstruací mívám. Jenže né tak často dopředu. Jenže ted by to mohlo být ještě spojeno se stresem, který mám.. A zároven, kdybych dostala menstruaci, tak moje obavy z otehotnení vymizí.. Ale na druhou stranu se bojím toho, že ty bolesti v pobříšku jsou z toho, že bych mohla být tehotná. Snad menstruace dorazí tak jak má, nekde jsem ale i četla, že se klidne dostavit nemusí, at už ze stresu nebo z čehokoliv jiného a ženy, slečny, si pak myslí, že jsou tehotné, přitom nejsou. Tak snad to bude i můj připad.. Často chodím čurat, dneska dokonce i průjem. Prujem asi není priznakem tehotenství, řekla bych, že spíš stresu. Ale snažím se na to nemyslet, a i když na to nemyslím, bricho mě bolí. Asi to už mám tak natlačený v hlave, že mě to bolí porád nebo nevím :-( Myslíte si, že tehotenský test v mým případě není nutný? Nebo gynekolog?

Odpověď odborníka:

Těhotenské testy ukáží těhotenství již 5 den po oplodnění, pokud se menses nedostaví vyčkejte pro jistotu týden a pak si udělejte test. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-9 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověd na Odpověd | Od: Adam | 29.1.2015 12:07
Dobrý den, vzhledem k obsáhlosti dotazu mi přijde
odpověď striktně jednoduchá a krátká.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: