Sex s neúplnou fimozou

Dobrý den.Už dříve jsem vám psal ohledně menšího poblému co mám.Že když si stáhnu předkožku a penis mi ztopoří,tak mě začne tlačit pod žaludem.Říkal jste,že je to fimoza která přejde na parafimozu.Chtěl bych se prosím ještě zeptat,zda je s tímto menším problémem mít sexuální styk,zda by to bolelo nebo by byl problém.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Napsal jsem, že je zde vždy nebezpečí parafimosy a to ve skutečností, že předkožka nejde stáhnout zpět nahoru přes žalud. I s lehkou fimosou je možno praktikovat sexuální styk. Přesto malá operace je na místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: