Slaba bolest hlavy a nevolnost

Pane doktore.jiz dva tydny me boli nebo spise picha v hlave nepretrzite kazdych par sekund .bud na prave nebo leve strane.pri kazdem pichnuti na prave strane se mi udela nevolno.bydlim v anglii a byla jsem jiz u ctyrech lekaru kteri mi udelali bezne vysetreni plus se divali na pozadi za ocima .dostala jsem pokazde jine leky na bolest ale nic nepomaha .posledni lekar mi predepsal naproxen a prochlorperazine a rekl ze mam otekle svaly v hlave nebo neco v tom smyslu a rekl odpocivat.po trech dnech se mi ulevilo ale ctvrty den vecer me to pichani neustale budilo ze spani ,nevolnost nebyla uz je to tyden od zahajeni lecby a porad mam to slabe pichani a nevolnost.hrozne se bojim nadoru na mozku ale na ct me doktor nechce doporucit ze to neni nic vazneho muzete mi prosim poradit co mam delat?mockrat dekuji za vasi odpoved

Odpověď odborníka:

Bez CT mozku se samozřejmě nádor mozku nevyloučí. Ale bolesti hlavy mají spoustu jiných příčin. Naproxen není špatná volba, vhodný by byl i indometacin. Lze kombinovat s výhodou s paralenem. Je třeba dbát na dostatečný příjem tekutin a odpočinek.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: