Smrt plodu

Dobrý den , Nedávno jsem prodělala spontální potrat - teda protože dítě nemělo ani kilo , tak prý je to potrat i když jsem rodila normálně a už jsem byla 30. týdnu těhotenství . když jsem zjistila, že mimčo nehýbe a tak jsem jela do porodnice a tam řekli, že nemá srdeční odezvi . Bohužel mělo vývojou srdeční vadu - Velký defekt komorového septa a malou aritmii. Chci se zeptat zda je možné , že by to zavinila angínu na začáku těho. 10. týdne a kdy jsem měla horečnaté stavy a pelicin. Ovšem také jsem měla teho. cukrovku dietu a nepořádku štítnou žlázu Eurotryh 75m lék , astma . Co by jste doporučil ohledně příštího těhotenství a za máme jít na geno testy když plodová voda byla v pořádku, která byla odebrána kvůli pozdření na downův syndrom . Čekám na pitvu pak budu moudřejší . děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, ohledně příštího těhotenství bych nedoporučila nic zvláštního, pokud možno pestrou stravu, dotatek tekutin a užívejte kyselinu listovou, volně prodejná v lékárně, užívejte ji i před plánovaným těhotenstvím.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x