Snímatelná rovnátka v dospělosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné lehčí zubní vady léčit na přání pacienta snímatelnými rovnátky i v dospělosti. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, většinu ortodontických vad lze léčit snímatelnými rovnátky i v dospělosti. Specialistou na léčbu tzv. neviditelnými rovnátky, systémem Invisalign je například MUDr. Tomáš Hanzelka - www.ortovize.cz. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: