Snížení libida

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat a poprosit o názor. Poslední dobou (cca měsíc) pozoruji velmi snížené libido a zájem o sex. Také je velký problém v tom,že nejsem dostatečné vlhká a často nedojde ani k orgasmu. Myslíte, že by mohla být příčinou antikoncepce Azalia, kterou užívám 8 měsíců? Předtím jsem užívala asi 2,5 roku Minervu a vše bylo v pořádku, až do té doby kdy mi ji lékař kvůli migrénám a zvýšené srážlivosti krve doporučil vysadit a předepsat tuto gestagení. Mám opravdu strach co se v mém těle děje a tak velmi s přítelem uvažujeme,že zkusíma HA vysadit. Je šance, že by se do nějaké krátké chvíle touha opět zvýšila? Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Velmi pravděpodobně bude mít antikoncepce na Vaše potíže vliv. Jako první je nutné vyloučit její vliv vysazením nebo změnou. Poté eventuálně pátrat po jiné hormonální nebo psychické příčině.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: