Souvisí porucha erekce s ochablým pánevním dnem?

Dobrý den Chtěl jsem se Vás optat, jestli udržení erekce může být ochablé pánevní dno u muže. Můj urolog mě nabral krev, moč a sono a prohmatal a udělal i prostatu přes konečník a vše vpořádku. Chtěl jsem se Vás optat, jestli se něco může poškodit v tříslech nebo v okolí třísel při mačkání, aby nebyla pevná erekce. Měl jsem psychiku, ale to už je vše vpořádku. Myslíte si, že kdyby tam něco bylo poškozeno, že už by na to urolog dávno přišel ?? Když jsem měl psychiku tak jsem shodil z 85 kg na 77 kg a během 10 dnů jsem zase ty kila nabral na zpět. Jinak erekci mám i při masturbaci, ale manželka se mnou už 1 rok a 3 měsíce nespala.Takže se chci zeptat s čím by mohl být ochablí penis a udržení erekce. Může to být i o ochablém svalstvu. Když vidím porno, tak se mě nepostaví ale jen ztuhne, ale když si šáhnu na manželky přirození, tak se postaví. Je to normální, když chcete,aby vám v penisu ťuklo, takže Vám tam neťukne a je ochablí ?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Porucha erekce nebývá v souvislosti se svalovou chabostí, ale mohla by být při nervovém onemocnění. Podle Vaši anamnézy bych se přikláněl k narušené psychice, jako příčině potíží. Podílet se mohou i změny organismu v rámci změn hmotnosti. Pokud se penis ztopoří alespoň v nějaké situaci, tak je to téměř jisté. Pomoci Vám mohou preparáty k podpoře erekce.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: