Špatně z hladu

Dobrý den, v červnu minulého roku jsem dostala zánět žaludku, který jsem po 7 měsících úspěšně vyléčila. Po pár týdnech jsem začala mít ale další obtíže. Vždy mi začne být nevolno, mám pocit na omdlení.Dlouho mi trvalo než jsem přišla na to, že je to z hladu.Nepociťuju před příchodem nevolnosti pocit hladu, nekručí mi v břiše.Nevolnost přichází tedy nečekaně a během pár minut se to rozvine až tak , že mám pocit , že omdlím.Zatím se tak naštěstí nestalo.Když se najím, je to po chvilce OK. Chtěla bych se ale zeptat, z jakých příčin by se toto mohlo dít ?Mohlo by to být tím, že žaludek je tak poškozen ? Nebo že by zánět přetrvává, ikdyž mi řekli , že už je to vyléčené ? Nedržím žádné diety, jím celkem pravidelně ,dostatečné porce.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Jano, pokud Vaše obtíže rychle ustoupí po najedení, může se jednat o příznaky snížené koncentrace cukru v krvi (hypoglykémii). Pro vyloučení/potvrzení poruchy hospodaření organizmu s cukry Vám doporučuji domluvit se s Vaším praktickým lékařem na příslušném laboratorním vyšetření. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: