Sphincterospasmus

Dobrý den, předně děkuji za odpověd v minulém týdnu. Šla jsem tedy na vyšetření s hemoroidami a chir. mi sdělil že hem. nejsou ani tak velký problém ale že vidí problém v sphincterospasmus až stenoza anu (opsané z lék. zprávy) a doporučil sphincterdivulzi v celkové anastezii. Chci se zeptat jestli je pooperační bolest hodně velká , jak dloho je s tím člověk neschopen práce při sedavém zaměst. A tedy hlavně jak se ten zákrok provádí a zda mi nemůže ještě více uškodit. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vzhledem k době od položení dotazu je možné, mže Váš problém je již vyřešen. Zákrok sfinkterodivulze podle Recamierové se provádí v celkové anestezii a neměl by způsobovat větší bolesti. Plně schopen Vašeho zaměstnání by měl být pacient do několika dní. Při šetrně provedeném zákroku by samozřejmě měl věci jen plně prospět.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x