Špinění-je to příznak brzkého příchodu menstruace?

Je mi 12let včera jsem měla na kalhotkách výtok. Jinak mi nic nebylo. Je to příznak brzkého příchodu menstruace?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano, může to být- zrání sliznice poševní, kdyby se to opakovalo, nutno vyšetřit na mikroby poševní

MUDr. Jiří Bastl
MUDr. Jiří Bastl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Privátní ambulantní zařízení Gynosan, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Články: Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Kdo z nás se už někdy...
Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Články: Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Rychlost hojení do značné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Pneumonie
Články: Pneumonie
Pneumonie, neboli zápal...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: