Spolahlivost hak

Dobry den, pan doktor ! Prosim o odpoved na moju otazku. Mam takmer 49 rokov. HAK som neuzila , az teraz som ju zacala uzivat a to HAK SUNYA. Uzila som som 1. platok, dostala som menstruaciu na 4 den pauzy. Ale zabudla som pokracoval v uzivani dalsieho t.j. 2. platku o 1 den neskor, ked som to na druhy den zistila , uzila som obe tbl. (aj za 1.den aj za 2. den). Pls, kedy budem plnohodnotne chranena pred otehotnenim , po kolkych dnoch, kedy moze moj partner ejakuovat vo mne ?? Druhy dotaz: Ideme na dovolenku a pocas dovolenky, by som mala dostat menstruaciu, mozem ber prestavky pouzivat HAK na oddlalenie menstruacie a budem opat na 100% chranena pred otehotnenim aj pri plnohodnotnom pohlavnom styku. Dakujem za pochopenie a Vasu odpoved !! Uspesny den maruska

Odpověď odborníka:

Bylo by dobré se pro jistotu chránit kondomem 10 dní, aby jste měla naprostou jistotu, jinak Sunyu je možno užívat kontinuálně bez přestávky a budete plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: