Stěr z děložního čípku

Dobrý večer, je mi 22 let, byla jsem u své gynekoložky na roční prohlídce a byl mi odebrán stěr z děložního čípku, kde mi vyšlo, že mám známku 2 , tudíž že je tam moc těch špatných buněk. Ten den při stěru mi gynekoložka řekla že mám brát Entizol 500 mg jelikož jí přišlo, že je to potřeba, když se podívala dovnitř. Chtěla jsem se zeptat jestli by to mohlo mít souvislost, že stěr je ovlivněn těmito problémy a nebo už se mám obávat, že mám náznak na rakovinu či něco podobného děložního čípku ? Gynekoložka mi nic pořádně neřekla a akorát byla nepříjemná a řekla že mám přijít az za 6 měsíců znova na stěr. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy,kdyby se jednalo o závažný problém nebyla by kontrola až za 6 měsíců, může se jednat o lehký zánět,na který vám byl nasazen Entizol,aby se stav normalizoval- Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: