Stěr z děložního čípku

Dobrý den, na konci října jsme byla na prohlídce u své doktorky.. dělala mi běžné vyšetření a říkala že je vše v pořádku čípek je hladký, žádné známky zánětu apod .. před chvílí mi volala sestřička a říkala at se nelekám, že se nejedná o nic vážného ale z cytologického vyšetření se jim nezdají nějaké bunky a za půl roku at přijdu na kontrolu.. je to sice pěkné že mě takto uklidnila ale mě to stejně nedá tak Vám piši a chci se zeptat zdali to může znamenat něco vážného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Pokud by se jednalo o závažný nález, tak Vás paní doktorka jistě nezve až za půl roku a situaci řeší ihned. Někdy jsou změny způsobeny jen zánětem, pozánětlivými změnami...

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: