Sterilizace či tělísko po konizaci čípku

Dobrý den, je mi 27let, máme dvě děti a další neplánujeme. Jsem dva dny po konizaci děl. čípku a dr. mi doporučil sterilizaci, nejsem si tím úplně jistá. Děti sice neplánujeme, ale přes to mi tento zákrok v mém věku připadá přehnaný, můžu znát Váš názor? Dále mě zajímá zda mohu mít po konizaci nitroděložní tělísko, po HA jsem nervózní, tak nějak ubrečená a co se sexu týče tak mě zrovna nebaví, takže po dobrání ii chci vysadit a přejít na jinou antikoncepci. Děkuji za odpověď :-)

Odpověď odborníka:

Po konizaci je možno tělísko zavést,nad sterilizaci bych dost zvažoval pro a proti s tím, že je to nevratný zákrok a do budoucnosti nikdo nevidí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: