Sterilizace - leidenská mutace

Vážená paní doktorko, chtěla bych znát Váš názor na můj problém. Vzhledem k výskytu trombózy v rodině jsem si nechala udělat test na trombofilii žil . Vyšel pozitivní mám Leidenskou mutaci. protože je mi 35 let mám dvě zdravé děti, přemýšlím o provedení sterilizace, vzhledem k tomu, že nemohu dle méno MUdr. užívat žádnou antikoncepci. Mirenu mi bohužel nezavede jinak než pod narkózou (ambulantně se mu nepodařilo aplikovat Mirenu, i když jsem ji před 4lety měla zavedenou bez problémů), protože jsem proděla velmi komplikovaný akutní císařský řez s velkou ztrátou krve, kvůli křečovým žílám na děloze. Chtěla jsem se zeptat, zda v mém případě existuje možnost bezplatného provedení sterilizace? Děkuji

Odpověď odborníka:

Bude záležet na zdravotní pojišťovně,ale obávám se,že při vašem věku a 2 dětech si budete muset zákrok hradit,ale jak jsem psal obraťte se ne revizního lékaře vaší zdravotní pojišťovny,ten vám dá přesné informace. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x