Stolice

Dobrý den mám takový problém. trápí mě vždy tak 14 dní bolesti jakoby na obou stranách břicha dole podbřišku a k tomu bolest zad v kříži. Na levé straně břicha mě to bolí více a když si hodně máčknu tak jako by křeč. Trvá to 2 měsíc týden dva to bolí pak to dá pokoj a pak zase. Mám spíše bobkovitou stolici a trochu nahnědlého hlenu, ale ten mám dlouho a v malém množství. Moje doktorka má 14 dní dovolenou a teď ve čtvrtek jedu do Chorvatska na dovolenou. Koupila jsem si probiotika. Mám hrozný strach jestli nemám rakovinu tlustého střeva je mi pouhých 21 let prosím poraďte mi. Dovolenou zrušit bohužel nemohu. Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Rozhodně je zapotřebí, abyste se svou paní doktorkou probraly eventuální nálezy a případná vhodná další vyšetření, pro Vaši jistotu by asi byla nejvhodnější koloskopie. Do odjezdu na dovolenou už to zjevně nezvládnete- a nemá smysl si dovolenou pokazit spekulacemi. Pokuste se přijmout jako fakt, že nádorové onemocnění je ve Vašem věku vysoce nepravděpodobné /ale i to je léčebně řešitelné!!/, a prožijte klidný čas..Probiotiky určitě nic nepokazíte, případně můžete zakoupit také Enterol.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x