Střevní problém

Dobrý den, už čtvrtý den mám v břiše křeče a vodnatou stolici, na kterou jsem si vzala Ercefuryl. Trochu to ustalo, ale začala mě velmi bolet hlava a hlavně krk. Vůbec ji neotočím a nejhorší je bolest při předklonu. Může to souviset s těmi střevními problémy? A může to být nakažlivé? Mám doma 2 děti a naštěstí jsou zatím v pořádku. Kromě toho beru už 2 měsíce Omeprazol na zánět žaludku a okolí a přesto mě žaludek stále pobolívá. Předem velmi děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodně neodkládejte návštěvu lékaře. bolesti hlavy s tuhnutím šíje mohou být i známkou závažných infekcí (meningitida).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Čeká vás test na okultní krvácení? Držte dietu!
Články: Čeká vás test na okultní krvácení? Držte dietu!
Některé složky potravy...
Glukózový test u dospělých
Články: Glukózový test u dospělých
Při cukrovce (diabetes...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zbavte se falešného
Články: Zbavte se falešného "spánkového" přítele
Zvykli jste si vyplnit...
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: