Strie v tříslech???(fotografie)

K dotazu zasílám ještě kontrastně upravenou fotografii.Tam na té to nebylo správě vidět. Nezlobte se a ještě jednou mockrát děkuji. a.

Odpověď odborníka:

V pohodě. Stejně by bylo lepší doplnit i návštěvu dermatologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: