Striktura uretry

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se s Vámi poradila. Před 2 lety, v těhotenství, mi byla na urologii zjištěna striktura uretry spolu se slabším, zřejmě kvasinkovým zánětem. Byl mi asi 5x prováděn výplach desinfekcí Betadine, po porodu pan doktor navrhoval dilataci uretry. Doteď jsem neměla vůbec žádné potíže, kromě toho, že jsem tak 2x týdně šla v noci 1x močit. Žádné pálení, řezání při močení, nic. Poslední 2 měsíce mě občas pobolívá v podbřišku (takové jako lehké menstruační bolesti), na gynekologii je vše v pořádku. Byla jsem také na ultrazvuku břicha, ledvin i močového systemu, vše OK. Myslíte, že to může způsobovat ta striktura? Je nutné ji dilatovat, i když nemám potíže? (Zánět močového měchýře jsem měla pouze 1x, a to v těhotenství, moč byla negativní, zánět prokázán na sonu, prý zřejmě kvasinky). Děkuji vám moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, striktura dělá spíše sklon k zánětům v močovém měchýři (a ty vy žádné opakovaně nemáte), pokud máte vše OK, nechala bych se vyšetřit spíše podrobněji na gynekologii a chirurgii, aby se vyloučily jiné příčiny bolestí břicha. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: