Šumění v uchu

Dobrý den, prodělala jsem operaci, kdy mi do bubínků dávali trubičky, ty jsem ale nesnášela, tak mi je vytáhly. Teď mi v levém uchu děsně šumí a je takové necitlivé a není tam vůbec žádný tlak :( skoro na něj neslyším. Pravé je o trochu lepší, ale taky žádný zázrak. Je to týden a stále se to nelepší. Myslíte, že až se dírky v bubínku zacelí, že šumění zmizí a že zase uslyším normálně? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jste po operaci drenážek v bubínku , máte problém s vyrovnáváním tlaku ve středním uchu pomocí Eustachovy trubice , která vede ze středního ucha do nosohltanu . Po vytažení drenážek může být po operaci bolestivost a citlivost uší, může to být způsobeno zase podtlakem ve středním uchu, určitě se poraďte se svým lékařem, ať zhodnotí váš aktuální stav a domluvte se na léčbě medikamentózní - léky.

MUDr. Marcela Vykydalová
MUDr. Marcela Vykydalová

Specializace: Foniatrie
Pracoviště: Soukromá ambulance ORL a foniatrie, Ostrava

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Biochemické vyšetření
Články: Biochemické vyšetření
Biochemické vyšetření je...
Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Články: Vyrobte si domácí repelent proti klíšťatům
Klíšťata nemá v lásce asi...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: