Svědění

Dobrý den,mám takový dotaz,dřív jsem měla mykozu po silných antibiotikách,pak jsem z ničeho nic dostala nějaký zánět z pochvy a jak mi můj gynekolog řekl,že je to nízkou kyselostí nebo něco podobného.Jenže já tím trpím teď znovu a začalo to všechno tím po mazlení s přítelem..šlo jen prstění nebo lízání a mě by zajímalo čím to může být způsobeno? Popřípadě jak se oba tomu můžeme bránit abyk tomu zase nedošlo a mohli žít dál bez těchto problémů? A jestli je možné že je to jím? Předem děkuju.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. V případě vzplanutí potíží zkuste sama léčbu výplachy pochvy pomocí např. Roslagin, Clogin. Jako prevence se doporučuje zavádět do pochvy laktobacily ( Gynocaps. Fermalac vaginal, vitagynC...) - koupíte v lékárně.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: