Svědění penisu, pupínky

je mi 23 a měl jsem nechráněný sex s přítelkyní a na druhý den mě začal pálit a svědět žalud... Později byl zarudlý a o 2 dny později mi vyskákaly bílé puchýřky a loupe se mi kůže na vnitřní části předkožky. Na žaludu mám bílí povlak, který se postupně loupe.... Jedná se kvasinkovou infekci? Začal jsem s mastí Canesten

Odpověď odborníka:

Zcela jistě jde o akutní kvasinkovou infekci. Canesten je v pořádku, hlavně se musí léčit i vaše přítelkyně, aby nedocházelo k opakovanému předávání infekce.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Pálení penisu | Od: Michal | 12.1.2017 08:34
Dobrý den při zjištění zřejmě kvasinkové infekci já i moje partnerka jsme se mazali mastí Clotrimazol AL asi po 6 dnech to odeznělo ale když jsem masturboval tak jsem měl pálení žaludu respektive spodní část a předkožka.Nevím zda to nejsou ještě nejaké zbytkové projevy po léčbě.Děkuji.
reagovat
re:Pálení penisu | Od: uLékaře.cz | 13.1.2017 11:36
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopíroval a vložil
přímo do poradny na těchto
stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x