Svědění pochvy, citlivost bradavek

Dobrý den. Potřebovala bych poradit. Před měsíce mě trápilo lehké špinění 2 dny, občasné pocity na zvracení, potom se k tomu i přidalo jako by lechtání nebo svědění spojené s tlakem do močového měchýře a jako by dráždivý pocit celé vulvy a poševního vstupu až po klitoris, tlačení na levé straně ale v úrovni pupku. Těžko se to popisuje ale je to opravu nepříjemný pocit. Potom kultivace moči v pořádku, odběr krve na zánět taky v pořádku. Potom test těhotenství 14 dní po posledním styku ( partnerova ejakulace proběhla mimo moji pochvu, ale i tak chvilku jsem se milovali bez ochrany na začátku, ale takto to děláme už 3 roky a nic se nestalo) Potom návštěva na gynekologii, ultrazvuk v pořádku, a jednom vaječníku probíhala ovulace zrovna ( špinění mohlo být k ovulaci i moje údajné problémy ) mám počkat zda se dostaví menzes a ten se dostavil nakonec 38 den s malým zpožděním, běžně ho mívám kolem 29 až 31 dní, ale před čtvrt rokem to bylo také jednou 36 dní a další měsíc 34 dní, takže celkem běžné. Po skončení menstruace která trvala 6 dní jako obvykle po asi 3 dnech se mi dostavila velká citlivost bradavek možná i mám pocit že jedno prso je větší, ale možná jen pocit. Potom 2 dny zase ten zvláštní pocit lechtání a dráždění v pochvy a klitorisu potom den klid a teď zase znova. Výtok nemám žádný, vše je v normě, tak se ale těmi příznaky bojím těhotenství teď i občasné migrény a pocity na zvracení. Přítel se léčí na urologii s nedostatku tst chodí na injekce pravidelně jednou za 2 měsíce, tak nevím zda by vůbec mohlo k oplodnění dojít. Předem moc děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Skutečně by s mohlo jednat o drobný zánět zopakovalo bych kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a dále postupovat podle výsledku o schopnosti oplodnit u vašeho přítele by napověděl spermiogram. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Rehabilitační vyšetření
Články: Rehabilitační vyšetření
Rehabilitační vyšetření je...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Chraňte se proti klíšťatům a komárům přírodním „biorepelentem“
Zánět dutin
Články: Zánět dutin
Zánět dutin, sinusitida, je...
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: