Syfilis

Syfilis ? Dobrý den chtěla jsem se zeptat zdá se nejedna o syfilis v roce 2013 jsem byla zalecena a ted se bojim litam s jazdym pupinkem na kožní už si připadám jako blázen a zapomela jsem pani doktorce rict ze jsem byla na operaci a davali mi neco na bolest a pak cca za měsíc jsem šla na odběr a bylo to v pořádku mohli být teda špatně když jsem to nerekla tak než tam zase poletim tak se chci zeptat Váš

Odpověď odborníka:

Syfilis je u nás stále velmi málo častá diagnóza. Rozhodně bych si já, ani žádný z mých kolegů netroufnul diagnozu stanovit z obrázku na internetu. Toto onemocnění je třeba vždy ověřit krevním odběrem. Na Syfilis spolehlivě fungují antibiotika, když jste byla přeléčena není důvod se nadále obávat. Je potřeba si uvědomit, že se přenáší jen pohlavním stykem s nakaženou osobou, jinak ne. Asi si budete muset sama sáhnout do svědomí, zda provozujete rizikový styk i nadále. Vašeho lékaře poproste o krevní odběr.

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x