Syfilis

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je-li možné být nakažený syfilitidou, pokud se neobjevily žádné charakteristické příznaky a od možného nakažení je to už rok a půl. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Syfilis nemůže probíhat zcela bezpříznakově, ale je možné její projevy výrazně potlačit, např. pokud užíváte antibiotika z jiného důvodu. Pokud jste měla rizikový kontakt, doporučuji vyšetření protilátek z krve.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: