Syfilis?

Dobrý den, často trpím angínamy a dost kouřim. Ted mám zase anginu a hnisavé čepy na mandl. Navic jsem si všiml že mám u kořene jazyka vřidky. viz foto. Chtěl jsem se zeptat zda to je možný projev nějaké pohlavní nemoci např. syfilis a podobně. A jestli je možné aby se syfilická angina projevila jiz druhý den. Také bych se chtěl zeptat co jineho by to mohlo být.Pro úplnost dodám že vřídků jsem si všiml 12dní po risk. Velice vám děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Projevy syfilis takto nevypadají, nicméně by bylo velmi vhodné po vyléčení anginy navštívit stomatologa.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
je to syfilys? | Od: adam | 6.7.2014 14:49
dobry den chtel jsem se zeptat mam zanet mandly a
cepy na nich a takove vyrazky tvyrdy co to je
reagovat
je to syfilys? | Od: adam | 6.7.2014 14:48
dobry den chtel jsem se zeptat mam zanet mandly a
cepy na nich a takove vyrazky tvyrdy co to je
reagovat
re:je to syfilys? | Od: uLekare.cz | 7.7.2014 12:04
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufám, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: