Synovi padají vlasy

Dobrý den chtěla bych se vás zeptat jestli chlapci,kterému je 8let,můžou padat vlasy jen kvůli tomu,že má streptokoka a čím se to dá nejučiněj vyléčit děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Chronické infekce mohou k výpadu vlasů vést, ale u dítěte bych doporučovala provést kompletní vyšetření. Pokud bude vše v normě a bude přetrvávat jen streptokoková infekce, je možné ji léčit autovakcínou.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Články: Štítná žláza a oči: větší souvislost, než se zdá
Štítná žláza a oko – dva...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Články: Kýla – kde se bere a co ji způsobuje?
Kýly patří k nejčastějším...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: