Syringomielie

Dobrý den před 3lety mi byla zjištěna syringomielie 2roky se to drželo na 7mm ted během roku se dutina zvětšila o 3mm neměla jsem žádný pád hlídám se prosím o radu jak to zastavit jsem už s psichykou na dně můj neurolog si taky neví rady posílá mě znovu do tunelu jestli se nespletli což je asi blbost je mi 31 moc děkuji za radu jak by jste postupoval vy

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně se nemusíte obávat. Pokud je již syringomyelie diagnostikovaná a je zahájena terapie, měl by být váš stav stabilizovaný. Mezi terapii patří například cvičení, balneoterapie atd. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: