Těhotenství?

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor. Ve středu 3.6. jsem byla na gynekologii, kde mi paní doktorka sdělila, že velikost folikulu je 12mm a ovulace by mohla být od pátku 5.6. do středy 10.6. v tom období jsme se s přítelem nemilovali, ale 10.6. večer jsme měli pohlavní styk. Použili jsme krém Pharmatex jako ochranu, ale bohužel v trochu menším množství, asi cca třičtvrtě. Přítel mi ejakuloval na břicho, ale nemůžu 100% jestli ne trochu i do mě. Myslíte, že je velká pravděpodobnost otěhotnění? S pharmatexem začínám, tak mám ještě trochu strach, zda mu můžu věřit. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, při správném použití mu věřit můžete,.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: