Těhotenství?

Dobrý den, už jsem zasílala před týdnem dotaz zda jsem mohla s přítelem otěhotnět v době oddálení menstruace norethisteronem... Ms se dostavila 2dny byla silná poté skoro nic. Test jsem si ještě nedělala. Máme doma 11 měsíční dítě a já kojila jen do jeho 3 měsíce. Pak sem neměla co kojit, ale od onoho pohl. styku je to 14dní se mi včera nalilo prso a teče mi z něj při stisknutí mléko... Může to být těhotenstvím nebo těma hormonama co jsem brala...? Zítra jdu na vyšetření čípku, mohli by to už nějak zjistit? Moc děkuji...

Odpověď odborníka:

Odpověď byla zcela jasná Norethisteron NENÍ antikoncepce a proto otěhotnění při něm je možné i když pokud se po něm dostavila silná menses je v tomto případě gravidita nepravděpodobná, udělejte si gravitest.Vyšetřením čípku se gravidita nepozná na to je potřeba palpační vyšetření, hladiny HCG případně ultrazvuk. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: