Těhotenství?

Dobrý den, s přítelem se pokoušíme už přes 4 měsíce o druhé miminko. Stále se nám nedaří. Poslední menstruaci jsem měla dostat 4.11. Dostavila se až 11.11. Těhotenský test byl 2x negativní. Mám už měsíc bolení v podbříšku, jsem unavená, mám citlivé bradavky a pobolívá mě i žalůdek. Na spoustu jídla nemám ani chuť a je mi pořád nějak divně. Prostě příznaky, jaké jsem měla, když jsem čekala dceru. Jen ten těh. tes, když jsem si ho dělala 5.11 a 11.11 byl negtivní. Myslíte, že i když se mi dostavila menstruace můžu být těhotná, i když i těh. tes byl negativní? S prvním dítětem jsme vůbec problém neměli, jen jsem měla od 7 měsíce rizikové a dcera se narodila v 35. týdnu tt. Děkuji za odpověď. Lucka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte podezření na těhotenství, těhotenský test si zopakujte ještě nyní. I v případě, že bude negativní a stále vás budou obtěžovat obtíže typu bolestí v podbřišku, navštivte lékaře.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: