Těhotenství

Chtěla jsem se zeptat, jaká je pravděpodobnost těhotenství. S přítelem jsme měli nechráněný pohlavní styk první den mé menstruace 27.7., mezitím v době, kdy se měla dostavit menstruace, bylo jen špinění (od 23.7. - 26.7.). Těhotenské testy mi vycházely negativně a hCG v krvi mi bylo 9.8. naměřeno 1.2 - je nějaká pravděpodobnost, že bych byla těhotná nebo lze těhotenství zcela vyloučit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Předpokládám, že je takto těhotenství opravdu vyloučené.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: