Těhotenství

Dobrý den mám ulcerozní kolitidu už 3roky. Chtěli by jsme se s manželem miminko. Jen se chci zeptat jak to vůbec chodí je možné udělat vyšetření tlustého střeva i v těhotenství? Předem děkuji za dotaz

Odpověď odborníka:

Když je ulcerozní kolitida již 3 roky zjištěna,nevím,proč by se dělalo v těhotenství vyšetření střev, nejlepší postup by byl navštivit gastroenterologa,který Vás léčí a otěhotnět ,když bude onemocnění v remisi. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Jak jste na tom s hořčíkem?
Články: Jak jste na tom s hořčíkem?
Trápí vás problémy se zády...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: