Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat jestli je možné otěhotnět i přesto že bere žena antikoncepci.Jde o to že žena je v třetím měsíci a prostě měla své dny i přitom když byla těhotna.Děkuju za odpověd a ještě se chci zeptat jestli se muže objevit nějaka vada na dítěti když bylo počato přes antikoncepci.Díky Roman

Odpověď odborníka:

dobrý den, žádná metoda nechrání 100%. pokud vaše žena otěhotněla, záleží,jak dlouho ještě užívala antikoncepci. Poškození není stoprocentní, spíše se orientujte na screeningy v těhotenství na sledování vývojových vad a pod.pokud brala antikoncepci pár dní, nic se nestane.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
Články: Dopřejte svým střevům jarní osvěžení!
S příchodem jara mnoho lidí...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: