Těhotenství?

Dobrý den, už sem sem jednou psala a radila jste mi vy paní doktorko a říkala jste že je to nepravděpodobné ;).. Chtěla bych se zeptat zda-li můžu být těhotná..Měla jsem s přítelem nechráněný pohlavní styk ( on se šak mimo mě a ni do mě neudělal). V neděli (18.12.11) jsem dostala měsíčky, které se mi zdají že spíše končí. Je to normální je mít pouze dva dny nebo skoro tři ? Docela se nervuji s toho že můžu být těhotná, můžu je míti skrácené i tímto ? Nebo jsem těhotná? Dost se bojím, paní doktorko hodně o tom čtu takže se bojí čím dál více .. :( Děkuju za VSECHNY zodpovězené dotazy...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud přítel skutečně neejakuloval a menstruace se vám dostavila v termínu, je těhotenství opravdu velice málo pravděpodobné, spíše tedy nepravděpodobné. 2 či 3 dny krvácení není nenormální menstruace, pokud jste však zvyklá na silnější či delší krvácení, určitě si udělejte těhotenský test. Do budoucna vám doporučuji antikoncepci, s jejím užíváním si ušetříte mnoho starostí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x