Těhotenství

Je mi 41 let a neužívám antikoncepci a menstruaci mam pravidelnou. Lékařka u mě zjistila ,že mam HPV viry a jako prevenci užívám indonal partner for women. Jenže se u mě teď vyskytl problém. Nevim zda se mam znepokojovat. Ted asi tyden mě často bolívají prsa a mám pocit jako by se mi nalivali a byla těhotná.Menstruace proběhla v terminu tak nevím zda se mám znepokojovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství to znamenat nemusí, pro jistotu si udělejte těhot.test. Může to být hormonálně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: