Tehotenstvi

Dobry den mela bych otazku dnes jsem byly na vysetreni jsem ve 14 tydnu tehotenstvi a pan doktor me velice znepokojil rekl mi ze moje miminko je nekde skriple a ze se musi presunout nekam jinam kde bude mit vice mista na to aby rostlo a jestli to pry nepujde presunout normalne tak jedine do nemocnice a pod narkozu. kdyz sem ho prosila o vysvetleni rekl ze pockame do pondeli tak bych se jen chtela zeptat jestli je to vazne a jestli se mam obavat o zdravi ci zivot miminka dekuji za odpoved Kalouosva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, termín skříplé miminko mi nic neříká, myslím, že vás pan doktor zbytečně znepokojil, v tomto stadiu těhotenství je v děloze mnoho místa a ona sama ještě mnohokrát naroste, neobávejte se. Pokud by pan doktor chtěl nějaký výkon - na všechno se podrobně vyptejte a v nemocnici rovněž (máte na to plné právo) a je povinností lékařů vám všechno podrobně vysvětlit. Pokud nemáte nějakou tvarovou odchylku dělohy, vše se může ještě mnohokrát změnit /nejen do pondělí ale i potom, do konce těhotenství je hodně času/, nestresujte se, i dětátko to cítí. Klid a pohodu vám přeji.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: