Těhotenství, escapelle, ha

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, že mohu být těhotná. Beru 3 týdny hormonální antikoncepcii, ale 3 dny před nechráněným pohlavním stykem jsem měla průjem. Proto jsem 14 hodin po styku použila Escapelle. Je možné, abych byla v tom?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko těhotenství,vzhledem k tomu, že jste použila i pohotovostní antikoncepci, je velmi malé. Vyloučit ho můžete až při event. vynechání menstruace použitím těhotenského testu.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: