Těhotenství, opožděná menstruace

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci. Poslední tabletku jsem si vzala se 12-13 hodinovým zpožděním. Raději jsem si koupila Postinor, který jsem užila v pauze, kdy se měla jako obvykle dostavit menstruace. Menstruaci jsem měla dostat již včera a pořád nic. Mohu po té týdenní pauze znovu načít další platíčko prášků, i když se menstruace nedostaví? Děkuji!!!!

Odpověď odborníka:

Udělejte si gravitest jako první krok a když jste užila ještě Postinor měla by jste nezačínat další plato, v tomto cyklu použít jinou ochranu a v dalším cyklu opět začít první den menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Články: Trápí vás zápach z úst? Zbavte se ho jednou provždy!
Nepříjemný zápach z úst...
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Články: Chronická rýma: můžete skončit i na operačním sále!
Myslíte si, že rýmu stačí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Cholesterol pod lupou: víte, co přesně znamenají naměřené hodnoty?
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x