Těhoteství

Jsem 7.tt a mam pasovy opar. zajímalo by mě jaké jsou rizika pro plod. Mažu si to tekutým pudrem, lékař mi antivirotika nedoporučil. Myslíte, že bude tahle léčba dostačující?Dnes mě to začlo pobolívat, puchýřu moc nemám, první fleky se mi objevili asi před týdnem. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Váš lékař vám poradil správně.Dodržujte relativní klid (tedy je vodná pracovní neschopnost) a lokálně např.tekutý pudr.Pokud by byla silná bolest,tedy na noc Paralen či ibuprofen.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: