Téměř nelepšící stav

Dobrý den, mam takový dotaz. byl jsem u lekáře a ten mi předepsal antibiotika KLACID 250 + kapky s codeine, tablety na uvolneni rymy, nosni spray. Mé příznaky jsou: Mám kašel velmi nepříjemný každé ráno mám zachvat mohu spat jen na briše to trochu poleví. poté horečky 38/39 ty vymizi zda se mi ze se objevi po uziti antibiotik. rýma (zelená barva), zarudlý krk chraptím a když mam v puse sucho tak bolí. také se často potím a pred antibiotik jsem trpil nespavostí na mych ocich jsou cervené zilky asi a nevím jestli to neni nahoda ale na jazyku mam takové dva vyrustky hrozne malinke neboli. budu moc vdecny za odpoved a dyztak vam mockrat dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že byste měl zajít ke svému lékaři na kontrolu.Nevím,jak dlouho antibiotika užíváte,Váš lékař měl pravděpodobně obavy ze zánětu nosních dutin,který někdy nasadne na původní virové onemocnění.Zřejmě máte ale řadu obtíží,s nimiž si nevíte rady-po internetu se špatně posuzuje něco,co je zapotřebí vidět.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: