Tenisovy loket

Dobry den. V lednu mi dr diagnostikoval tenisovy loket. Chodila jsem na rehabilitace. Nyni mam mesic po a loket boli silenym zpusobem dal. Lekar rikal, ze po rhb pokud to neprejde tak da jeste silikonovou pasku a pak operace.... rtg mi nedelal. Co ted?

Odpověď odborníka:

Dobrý den. RTG snímek je vhodný k vyloučneí jiných příčin arthrosy, volného tělíska v lokti stavypo úrazech , pro nález tenisového lokte mohou svědčit drobné změny ale rtg může být i zcela normální . RHB je více druhů včetně laseru či rázové vlny, je možno loket i ozařovat . Často se i loket obstřikuje. Operace je poslední možností

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: