Tenisový loket

Dobrý den, přítelkyně si způsobila "tenisový loket" a na radu lékaře nosila ortezu. Pomohlo to pouze částečně a na operaci se bojí. Slyšel jsem něco o možnosti zkusit přípravek Wobenzym pro tento druh zranění. Mohu se zaptat na Váš názor? Děkuji a hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Wobenzym a jiné proteolytické enzymy mají velmi rozporuplnou pověst. Někteří lékaři a pacienti je doporučují šmahem téměř na všechna onemocnění, jiní je považují za zcela neúčinné (a drahé) placebo. Ublížit Vaší přítelkyni nemohou, můžete je vyzkoušet. Nezanedbejte správnou rekonvalescenci, kontaktujte dobrého fyzioterapeuta.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina prostaty (2. díl)
Články: Rakovina prostaty (2. díl)
V časných stadiích rakoviny...
Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Články: Kdy nám hrozí ztráta čichu?
Ztráta čichu neboli anosmie...
Pozor na zvětšené lymfatické uzliny – mohou značit zánět i rakovinu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: