Test na hiv

Dobry den, byla jsem po 3 mesicich a 4 dnech na testech na hiv jako samoplatce. Vysly negativne. Osetrujici lekar mi take soucasne odebral krev a provedl take testy na hiv. Ted cekam na vysledky a jsem nervozni. Mohlo by se stat, ze by byly pozitivni a nebo je uz po 3 mesicich jiste, ze jsem hiv negativni?

Odpověď odborníka:

Nerozumím otázce píšete o 2 odběrech na HIV. Pokud je test po 3 měsících negativní můžete být klidná o nákazu se nejedná, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: