Test na hiv po 6 měsících

Dobrý den. Před 7 měsíci jsem měl nechráněný pohlavní styk. Absolvoval jsem testy na HIV po 2; 2,5; 3; 4 a po 6 měsících. Všechny tyto testy byly negativní. Tato hrozba onemocnění se na mé psychice dosti podepsala. Mám ještě jednu nejistotu, která mě trápí. Může mít na výsledky testů vliv každodenní koupel v horké vodě? Předem mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, horká koupel nemá vliv na výsledku testů na HIV. Důležité je, že odběr byl proveden opakovaně, mimo imunologické okno /cca 6 týdnů po rikovém kontaktu/ , kdy ještě protilátky v krvi mohou být negativní.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Jak žít s umělou chlopní
Články: Jak žít s umělou chlopní
Operovali vám srdce...
Chudokrevnost
Články: Chudokrevnost
Chudokrevnost, neboli...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x