Test negatívny, možné tehotenstvo?

Dobrý deň, mala som pohl. styk, chránený kondómom počas plodných dní, asi deň po ovulácií. Nie som si vedomá zlyhania. Styk pred 16 dňami, ovu asi 17dní späť. Menštruácia mala nastať 8.6., neprišla mi - nemám dokonca ani žiadne PMS ako bolesť prsníkov, pichanie v podbrušku, iba zhoršenejšiu pleť. Dnes mi mešká 4tý deň, urobila som si ráno test s citlivosťou 10, vyšiel negatívny. Je možné ho považovať za spoľahlivý a meškanie pričítať stresom, zájsť si pre vyvolávačku, ak by sa nedostavila dlhšie? Prípadne sa mohla stať nehoda, čo sme si ale s partnerom nevšimli, a je lepšie test opakovať? Alebo je v uvedenom termíne výsledok väčšinou spoľahlivý? Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Jano,
pokud do několika dnů (cca do 5) nedostanete menses, navštivte Vaši gynekoložku/gynekologa k vyloučení event. gravidity a k nasazení léčby na vyvolání menses.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x