Testování na syfilis

Dobrý den pane doktore/paní doktorko, byla jsem na testech na syfilis (VDRL + TPHA)po 5 měsících po rizikovém chování (orální sex s ejakulací) a byl negativní.Žádné příznaky na sobě já i můj přítel nepozorujeme.můžu být tedy naprosto klidná, že jsem vpořádku?děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete být klidná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: