Testy na infekční onemocnění

Dobrý den. Je možné, v případě že bych se nakazil syfilisem, že by test po třech měsících od nákazy nedokázal odhalit přítomnost protilátek v krvi? Jak dlouho po rizikovém chování mám jít na testy na žloutenku A, B a C abych si mohl být výsledky těchto testů jistý?

Odpověď odborníka:

Po 3 měsících by vyšetření protilátek na všechny tyto infekční nemoci měla být spolehlivá.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x